SWEETSHOTS BLOGG

SWEETSHOTS BLOGG

foto: Johan Normén

Händelser, tankar och minnen...

Kult!! Nationalteatern

BILDERPosted by Yeni Mon, September 13, 2010 21:53:20


  • Comments(0)//blogg.sweetshots.se/#post40

vi måste ju skärpa oss!!

BILDERPosted by Yeni Mon, September 13, 2010 21:50:49
Ja de har ni ju redan listat ut att Sweetshottarna inte e allt för flitiga vid bloggen å hemsidan. Ska vi vara ärliga så ser vi nog det som ett sundhetstecken.
Här kommer i alla fall lite bilder som kan visa er vilka vi e, ifall att ni bara hört talas om oss men aldrig sett oss, vare sig live eller på bild. Vi e faktiskt oftast mycket snyggare i verkligheten nästan utan undantag, haha men ibland så gnistrar det till bakom blixten. Här har sminktjejerna på bingolotto gjort oss fina.
Man kan inte se att fina Emelie är döööösjuk, alltså kass-kass, men med lite smink å lite adrenalin så fixar även döingar det mest otroliga back to life vändningarna.


Här överraskar vi " Kurtan" med en liten Siwan melodi. Han såg faktiskt lite rörd ut.  • Comments(0)//blogg.sweetshots.se/#post39

the show must go on

BILDERPosted by Yeni Sun, November 29, 2009 16:01:36
Min morsa va..hon e i farten må ni tro och jag får liksom hänga med och det e bara gilla läget och det gör jag faktiskt. Jag å morsan vi sover på hotell var och var annan natt och vi myser i pösig täcken och äter goa hotellfrukostar. Sist ville en hotellstäderska köpa mig men då blev morsan sur. Tja ba från Lilly

  • Comments(0)//blogg.sweetshots.se/#post29