SWEETSHOTS BLOGG

SWEETSHOTS BLOGG

foto: Johan Normén

Händelser, tankar och minnen...

Gilla listan!!

DansbandskampenPosted by Yeni Mon, October 25, 2010 15:37:02
Här kommer då gilla listan.smiley


1. Anna-Karin vår värdinna som tagit hand om oss på ett helt fantastiskt sätt.

Antingen var jag( Yeni) spårlöst försvunnen, förmodligen kollade jag nåt rep eller surrade med nån intressant person eller så var Empa ute å rökte precis när pressen ville fota oss eller så fick hon springa som en dåre efter min son Kalle som for runt som en gnu backstage och klättrade upp på scenen och i gardinerna. Tack söta för att du haft koll på oss.

2. Resten av Baluba och SVT gänget: Elin, Lisa, Melker, Jean, sminköser mfl vi har känt oss så välkomna och omfamnade

3. Christine, Deutgen och Gunhild: ni är BRA punkt slut.

Fast jag vill gärna ta en diskussion med söte Thomas om varför vi tyvärr måste skippa livebas. Money talks!! det blir helt enkelt för dyra gig som ingen kan pröjsa, jag hade gärna haft vår Mackan med på bas men nånstans måste vi skära i kostnader, även musikgigen lever med finanskrisen hack i häl.

4. Alla samtliga banden. Ni är jättebra och värda all framgång. Kör så det ryker.

5. Anna, Emelie, Uffe, Johan, Mats: utan er ingen DBK och inget Sweetshots.
Löööve ya !!

6. Min älskling Claes som är värsta bästa hemmapappan när jag svischar runt i mina höga klackar och gör karriär.


  • Comments(0)//blogg.sweetshots.se/#post46

Hemma å slickar såren

DansbandskampenPosted by Yeni Sun, October 24, 2010 21:46:13
Ja nu har vi alla kommit hem och fått lite distans till gårdagen. Visst känns det lite surt och tomt, vi ville ju så gärna få tävla några veckor till, men man får ju inte glömma att allt måste sättas i ett perspektiv. När jag ( Yeni) kom in genom dörren i eftermiddags trött och sliten, så står mina barn i hallen och faller i mina armar och vi har kramats hela kvällen utan paus haha. Helt plötsligt så känns ju gårdagen inte alls så pjåkig. Okej vi är ute ur DBK men jag har ju min familj kvar, bästa tjejerna Emelie och Anna e kvar ,Sweetshots e kvar, vår glädje till musiken e kvar. Så vad surar vi då för??
Vi ( jag)är nog sura för lite olika saker. Ska försöka göra en kort lista för att liksom lägga det på bordet och samtidigt lägga det bakom mig.

surlistansmiley

1. hur vi blivit tilldelad våra låtar
2. avsaknaden av information till allmänheten om att vi just blivit tilldelad våra låtar
3. kunde vi gjort annorlunda ,skulle vi gjort pokerface i shuffle, tango ,bytt fraser,??
4. kommunen Alingsås totala avsaknad av engagemang och stöd

har en väldigt lång "gilla" lista som jag tänkte ge mej på imorgon.

Avslut blir härmed: vi är stolta Sweetshottare som somnar ikväll, vi gjorde så gott vi kunde och vi har varit bättre absolut!! men vi var inte sämst i går!!( helt objektiv haha)

se you tomorrow och glöm inte att vi är oändligt tacksamma för att ni cashat så mycket pengar på oss, ni har all vår kärlek!!.
  • Comments(2)//blogg.sweetshots.se/#post45

Poker Face

DansbandskampenPosted by Yeni Tue, October 19, 2010 23:58:26
Ja nu har vi äntligen hittat en form på Lady Gagas "Poker Face" det blir snyggt, välstämt och dansvänligt framförallt. Denna vecka blir det stenhård konkurrens och vi hoppas och tror att vi ska klara oss genom denna veckan oxå.

Nu har hösten kommit på allvar, det blir dax att byta vinterdäck, ta fram sköna vinterjackan och tända många fina ljus på kvällarna.

För er som väntar otåligt på en ny Lördag med Sweetshots i etern, håll ut var tålmodig och framförallt rösta från kl 20: 00 på Lördag den 23 oktober för att vi ska få äran att underhålla er ännu en vecka.

ses snart!!

  • Comments(1)//blogg.sweetshots.se/#post44

VIDARE

DansbandskampenPosted by Yeni Mon, October 18, 2010 12:03:31
Vi är nog det gladaste bandet i detta avlånga land. Vi är så tacksamma för att så många har röstat på oss. Det är nästan så att man känner för att tacka alla var och en personligen. Nu kan det ju bli lite svårt men ännu en gång. TACK.

Nu startar en vecka som blir som ett skenande x2000 tåg. Det är ju förbövelen snart fredag och då ska vår nya låt som vi blivit tilldelad vara repad och klar.
Vi vill vara tydliga till er alla att vi väljer inte låt själva utan blir tilldelad låt från vecka till vecka. Nu på Lördag kommer vi att framföra Lady Gagas " pokerface" och vi ska inte sticka under stol med att vi är väldigt besvikna. Vi är stolta att svt tror så mycket om oss att vi kan arrangera vilken låt som helt, men detta blir svårt.

Nu ska vi prova kläder,repa mm. Ingen vila, nu gäller det att fånga varje minut.

Välkomna ska ni vara alla kära vänner att dansa till oss och till en fantastisk kväll i Norrköping den 23 oktober.

Ett begränsat antal dans och matbiljetter finns att köpa via oss.
Anmäl intresse via mail.

info@sweetshots.se

  • Comments(2)//blogg.sweetshots.se/#post43

Nu är det dax

DansbandskampenPosted by Yeni Thu, October 14, 2010 10:24:59
Ja så var vi då framme. Framme vid datumet som precis var sååå långt borta.
Vi startade sent med våra förberedelser detta året. Trots att vi fick vår låt " i don´t feel like dancin" i god tid så var vi förvånansvärt lugna och avslappnade, vi börjar kanske lita på vår rutin eller så är det rent oförstånd haha.

Vi säger som förra året. Hur det än går på Lördag den 16 oktober så kommer vi vara stolta och nöjda med vår låt, med vårt framträdande och det känns som om vi verkligen har hittat ett Sweetshots som kan gå genom berg. Nu har tåget startat och stoppsträckan är långt borta.

Till alla våra vänner, våra fina familjer som står vid vår sida, alla ni som diggar oss,alla ni som vill göra vår resa till er!!

NU KÖR VI!!!!smiley

  • Comments(0)//blogg.sweetshots.se/#post42

Nytt år nya utmaningar

DansbandskampenPosted by Yeni Wed, December 23, 2009 18:30:46

Nu är det snart julafton och om några dagar börjar ett nytt år. Att summera 2009 kommer bli kul. Anna har börjat på ny kula,jag och min familj har fått förmånen att få ett nytt mirakel till oss, Emelie kommer att vara fru innan kl slår 00 på nyår.

Vår medverkan i DBK har gett oss en energi injektion utan desslike och vi längtar att få jobba hårt här framöver.

Till er alla där ute , vänner ,släkt, fans och underbara Sweetshots anhängare vi vill med all vår kärlek önska er en underbar julhelg med lagom mycket god mat, lugn och ledighet, eftertanke och bus och att ni får vara nära dem ni älskar. Vi ses under 2010 någonstans i Sverige. Kram Sweetshots

  • Comments(1)//blogg.sweetshots.se/#post31

Spännande möte!

DansbandskampenPosted by Emelie Mon, December 14, 2009 14:29:55
Efter att ha sovit ca 12 timmar känner jag mig åter som människa. Man är ju lite trött efter en månads julfirande:-) Det har varit fyra fantastiska helger tillsammans med Örjan, Haaks och blåssektionen på Tanumstrand. Vi har fått såå mycket ros för vår insats i julshowen vilket känns grymt bra. Det är lätt att vara bra när man jobbar tillsammans med proffs:-) Tack pöjkar!

Men året är ännu inte färdigt.... På torsdag åker vi upp till Stockholm för ett spännande möte. Förhoppningsvis kommer detta ge Sweetshots ett mycket givande 2010!! Berättar mer senare om allt blir som vi önskar....:-)

Vill dessutom passa på att säga att I DAG släpps albumet Dansbandskampen 2009. Så äntligen kan ni få höra fullversionen av "Killen ner´på Konsum svär att han är Elvis". Vår favvolåt!

Tjoho och pöss på er alla!


  • Comments(0)//blogg.sweetshots.se/#post30

Åh så roligt!!!

DansbandskampenPosted by Yeni Sun, November 29, 2009 15:55:39
Åh så roligt man kan ha på jobbet. Vilket gäng vi är där uppe i Tanum!!!smiley Längtar redan tills på fredag när vi ska få träffas igen. Det är ju så synd att vi redan kommit halvägs nu är det bara två helger kvar av julshowen. Det är i såna här lägen man önskat att man snabbt hade sålt in hela konceptet och turnerat ett halvår runt om i Sverige. Den här hösten har verkligen boostat vårt självförtroende och det känns som om detta bara är början,2010 kommer garanterat bli ett toppen år för Sweetshots. Vi är ju så sugna på en finalplats i DBK men vi ser ju att motståndet blir hårdare för varje vecka. Vi kommer inte sluta att hålla våra fingrar och tår för att få komma tillbaka och sätta skåpet på plats. Emelie har köpt en ny kamera och kommer i dagarna lägga ut massor av fina bilder från Tanumstrand. Ha en härlig första advent ta hand om er.

  • Comments(0)//blogg.sweetshots.se/#post28
Next »