SWEETSHOTS BLOGG

SWEETSHOTS BLOGG

foto: Johan Normén

Händelser, tankar och minnen...

Hemma å slickar såren

DansbandskampenPosted by Yeni Sun, October 24, 2010 21:46:13
Ja nu har vi alla kommit hem och fått lite distans till gårdagen. Visst känns det lite surt och tomt, vi ville ju så gärna få tävla några veckor till, men man får ju inte glömma att allt måste sättas i ett perspektiv. När jag ( Yeni) kom in genom dörren i eftermiddags trött och sliten, så står mina barn i hallen och faller i mina armar och vi har kramats hela kvällen utan paus haha. Helt plötsligt så känns ju gårdagen inte alls så pjåkig. Okej vi är ute ur DBK men jag har ju min familj kvar, bästa tjejerna Emelie och Anna e kvar ,Sweetshots e kvar, vår glädje till musiken e kvar. Så vad surar vi då för??
Vi ( jag)är nog sura för lite olika saker. Ska försöka göra en kort lista för att liksom lägga det på bordet och samtidigt lägga det bakom mig.

surlistansmiley

1. hur vi blivit tilldelad våra låtar
2. avsaknaden av information till allmänheten om att vi just blivit tilldelad våra låtar
3. kunde vi gjort annorlunda ,skulle vi gjort pokerface i shuffle, tango ,bytt fraser,??
4. kommunen Alingsås totala avsaknad av engagemang och stöd

har en väldigt lång "gilla" lista som jag tänkte ge mej på imorgon.

Avslut blir härmed: vi är stolta Sweetshottare som somnar ikväll, vi gjorde så gott vi kunde och vi har varit bättre absolut!! men vi var inte sämst i går!!( helt objektiv haha)

se you tomorrow och glöm inte att vi är oändligt tacksamma för att ni cashat så mycket pengar på oss, ni har all vår kärlek!!.
  • Comments(2)//blogg.sweetshots.se/#post45