SWEETSHOTS BLOGG

SWEETSHOTS BLOGG

foto: Johan Normén

Händelser, tankar och minnen...

JULSHOW

2010Posted by Yeni Tue, November 23, 2010 11:26:42
Så har vi då äntligen haft premiär på årets Julshow. Det är så lustigt ibland. De låtar vi trodde och kände för minst blev bäst konstigt nog, men det är ju så när man spelar live att allt hänger ju på energierna i gruppen och att tillsammans hitta den rätta viben.
Anna vår Anna har ju fått ta det lite lugnt sedan hennes sammandragningar började där i oktober så vi har repat in Annelie vår koreograf som är hennes stand in här under julen.Ett klokt beslut visade det sig då Anna fortfarande har problem med magen och måste ta det riktigt lugnt.
Anneli har fått göra ett hästjobb. Repa in allt nytt, hoppa in i en redan sammansvetsad grupp och dessutom gruppen som e lite väl manána.
På torsdag kväll hade vi inte kollat på flera av låtarna och texterna satt väl inte direkt heller. Vi lugnade henne med att allt löser sig det har det gjort förr haha. Å se det gjorde det ju!!!
En jämn show skulle jag summera årets show till, den har nåt för alla. Humor,igenkänning och riktigt bra musik.
Sweetshots gör några nummer som inte ligger i vår vanliga fåra och vi gör det riktigt bra.
Kom gärna upp till oss i Tanum. Mysiga stugor, bra frukost, fina promenader. Bad och rekreation finns och sportshoppen med jättebilliga priser får man inte glömma.

Hej hej så länge från oss


  • Comments(0)//blogg.sweetshots.se/#post47