SWEETSHOTS BLOGG

SWEETSHOTS BLOGG

foto: Johan Normén

Händelser, tankar och minnen...

JULSHOW

2010Posted by Yeni Tue, November 23, 2010 11:26:42
Så har vi då äntligen haft premiär på årets Julshow. Det är så lustigt ibland. De låtar vi trodde och kände för minst blev bäst konstigt nog, men det är ju så när man spelar live att allt hänger ju på energierna i gruppen och att tillsammans hitta den rätta viben.
Anna vår Anna har ju fått ta det lite lugnt sedan hennes sammandragningar började där i oktober så vi har repat in Annelie vår koreograf som är hennes stand in här under julen.Ett klokt beslut visade det sig då Anna fortfarande har problem med magen och måste ta det riktigt lugnt.
Anneli har fått göra ett hästjobb. Repa in allt nytt, hoppa in i en redan sammansvetsad grupp och dessutom gruppen som e lite väl manána.
På torsdag kväll hade vi inte kollat på flera av låtarna och texterna satt väl inte direkt heller. Vi lugnade henne med att allt löser sig det har det gjort förr haha. Å se det gjorde det ju!!!
En jämn show skulle jag summera årets show till, den har nåt för alla. Humor,igenkänning och riktigt bra musik.
Sweetshots gör några nummer som inte ligger i vår vanliga fåra och vi gör det riktigt bra.
Kom gärna upp till oss i Tanum. Mysiga stugor, bra frukost, fina promenader. Bad och rekreation finns och sportshoppen med jättebilliga priser får man inte glömma.

Hej hej så länge från oss


  • Comments(0)//blogg.sweetshots.se/#post47

Gilla listan!!

DansbandskampenPosted by Yeni Mon, October 25, 2010 15:37:02
Här kommer då gilla listan.smiley


1. Anna-Karin vår värdinna som tagit hand om oss på ett helt fantastiskt sätt.

Antingen var jag( Yeni) spårlöst försvunnen, förmodligen kollade jag nåt rep eller surrade med nån intressant person eller så var Empa ute å rökte precis när pressen ville fota oss eller så fick hon springa som en dåre efter min son Kalle som for runt som en gnu backstage och klättrade upp på scenen och i gardinerna. Tack söta för att du haft koll på oss.

2. Resten av Baluba och SVT gänget: Elin, Lisa, Melker, Jean, sminköser mfl vi har känt oss så välkomna och omfamnade

3. Christine, Deutgen och Gunhild: ni är BRA punkt slut.

Fast jag vill gärna ta en diskussion med söte Thomas om varför vi tyvärr måste skippa livebas. Money talks!! det blir helt enkelt för dyra gig som ingen kan pröjsa, jag hade gärna haft vår Mackan med på bas men nånstans måste vi skära i kostnader, även musikgigen lever med finanskrisen hack i häl.

4. Alla samtliga banden. Ni är jättebra och värda all framgång. Kör så det ryker.

5. Anna, Emelie, Uffe, Johan, Mats: utan er ingen DBK och inget Sweetshots.
Löööve ya !!

6. Min älskling Claes som är värsta bästa hemmapappan när jag svischar runt i mina höga klackar och gör karriär.


  • Comments(0)//blogg.sweetshots.se/#post46

Hemma å slickar såren

DansbandskampenPosted by Yeni Sun, October 24, 2010 21:46:13
Ja nu har vi alla kommit hem och fått lite distans till gårdagen. Visst känns det lite surt och tomt, vi ville ju så gärna få tävla några veckor till, men man får ju inte glömma att allt måste sättas i ett perspektiv. När jag ( Yeni) kom in genom dörren i eftermiddags trött och sliten, så står mina barn i hallen och faller i mina armar och vi har kramats hela kvällen utan paus haha. Helt plötsligt så känns ju gårdagen inte alls så pjåkig. Okej vi är ute ur DBK men jag har ju min familj kvar, bästa tjejerna Emelie och Anna e kvar ,Sweetshots e kvar, vår glädje till musiken e kvar. Så vad surar vi då för??
Vi ( jag)är nog sura för lite olika saker. Ska försöka göra en kort lista för att liksom lägga det på bordet och samtidigt lägga det bakom mig.

surlistansmiley

1. hur vi blivit tilldelad våra låtar
2. avsaknaden av information till allmänheten om att vi just blivit tilldelad våra låtar
3. kunde vi gjort annorlunda ,skulle vi gjort pokerface i shuffle, tango ,bytt fraser,??
4. kommunen Alingsås totala avsaknad av engagemang och stöd

har en väldigt lång "gilla" lista som jag tänkte ge mej på imorgon.

Avslut blir härmed: vi är stolta Sweetshottare som somnar ikväll, vi gjorde så gott vi kunde och vi har varit bättre absolut!! men vi var inte sämst i går!!( helt objektiv haha)

se you tomorrow och glöm inte att vi är oändligt tacksamma för att ni cashat så mycket pengar på oss, ni har all vår kärlek!!.
  • Comments(2)//blogg.sweetshots.se/#post45

Poker Face

DansbandskampenPosted by Yeni Tue, October 19, 2010 23:58:26
Ja nu har vi äntligen hittat en form på Lady Gagas "Poker Face" det blir snyggt, välstämt och dansvänligt framförallt. Denna vecka blir det stenhård konkurrens och vi hoppas och tror att vi ska klara oss genom denna veckan oxå.

Nu har hösten kommit på allvar, det blir dax att byta vinterdäck, ta fram sköna vinterjackan och tända många fina ljus på kvällarna.

För er som väntar otåligt på en ny Lördag med Sweetshots i etern, håll ut var tålmodig och framförallt rösta från kl 20: 00 på Lördag den 23 oktober för att vi ska få äran att underhålla er ännu en vecka.

ses snart!!

  • Comments(1)//blogg.sweetshots.se/#post44

VIDARE

DansbandskampenPosted by Yeni Mon, October 18, 2010 12:03:31
Vi är nog det gladaste bandet i detta avlånga land. Vi är så tacksamma för att så många har röstat på oss. Det är nästan så att man känner för att tacka alla var och en personligen. Nu kan det ju bli lite svårt men ännu en gång. TACK.

Nu startar en vecka som blir som ett skenande x2000 tåg. Det är ju förbövelen snart fredag och då ska vår nya låt som vi blivit tilldelad vara repad och klar.
Vi vill vara tydliga till er alla att vi väljer inte låt själva utan blir tilldelad låt från vecka till vecka. Nu på Lördag kommer vi att framföra Lady Gagas " pokerface" och vi ska inte sticka under stol med att vi är väldigt besvikna. Vi är stolta att svt tror så mycket om oss att vi kan arrangera vilken låt som helt, men detta blir svårt.

Nu ska vi prova kläder,repa mm. Ingen vila, nu gäller det att fånga varje minut.

Välkomna ska ni vara alla kära vänner att dansa till oss och till en fantastisk kväll i Norrköping den 23 oktober.

Ett begränsat antal dans och matbiljetter finns att köpa via oss.
Anmäl intresse via mail.

info@sweetshots.se

  • Comments(2)//blogg.sweetshots.se/#post43

Nu är det dax

DansbandskampenPosted by Yeni Thu, October 14, 2010 10:24:59
Ja så var vi då framme. Framme vid datumet som precis var sååå långt borta.
Vi startade sent med våra förberedelser detta året. Trots att vi fick vår låt " i don´t feel like dancin" i god tid så var vi förvånansvärt lugna och avslappnade, vi börjar kanske lita på vår rutin eller så är det rent oförstånd haha.

Vi säger som förra året. Hur det än går på Lördag den 16 oktober så kommer vi vara stolta och nöjda med vår låt, med vårt framträdande och det känns som om vi verkligen har hittat ett Sweetshots som kan gå genom berg. Nu har tåget startat och stoppsträckan är långt borta.

Till alla våra vänner, våra fina familjer som står vid vår sida, alla ni som diggar oss,alla ni som vill göra vår resa till er!!

NU KÖR VI!!!!smiley

  • Comments(0)//blogg.sweetshots.se/#post42

16 oktober

2010Posted by Yeni Mon, September 20, 2010 21:17:07
Ja nu vet vi vilken låt vi kommer att framföra i DBK den 16 oktober.
Vi blev alla glada över låten och vi tror att vi kommer få till en bra Sweetshots version som håller oss kvar i första programmet. Fast allting beror ju på hur ni kära tittare kommer att rösta. I den bästa av världar så vill sända önskningar till stjärnorna och er att hålla oss kvar så att ni hinner bilda er en uppfattning om vilka vi är, hur vi låter och förhoppningsvis bli er höstfavorit under säsongen.

Vi längtar sååå mycket tills dagen D ska vara här. Upp tidigt i ottan efter en sömnlös natt. Inte kunna äta, bara dricka kaffe å möjligtvis en frukt haha. Få bli fiiina av sminktjejerna och känna adrenalinet stiga och inse att våra chanser är lika stora som hos alla andra nervösa band i denna roliga tävling.

kramar till er där ute i septemberluften, vi ses snart

  • Comments(0)//blogg.sweetshots.se/#post41

Kult!! Nationalteatern

BILDERPosted by Yeni Mon, September 13, 2010 21:53:20


  • Comments(0)//blogg.sweetshots.se/#post40
Next »