SWEETSHOTS BLOGG

SWEETSHOTS BLOGG

foto: Johan Normén

Händelser, tankar och minnen...

VIDARE

DansbandskampenPosted by Yeni Mon, October 18, 2010 12:03:31
Vi är nog det gladaste bandet i detta avlånga land. Vi är så tacksamma för att så många har röstat på oss. Det är nästan så att man känner för att tacka alla var och en personligen. Nu kan det ju bli lite svårt men ännu en gång. TACK.

Nu startar en vecka som blir som ett skenande x2000 tåg. Det är ju förbövelen snart fredag och då ska vår nya låt som vi blivit tilldelad vara repad och klar.
Vi vill vara tydliga till er alla att vi väljer inte låt själva utan blir tilldelad låt från vecka till vecka. Nu på Lördag kommer vi att framföra Lady Gagas " pokerface" och vi ska inte sticka under stol med att vi är väldigt besvikna. Vi är stolta att svt tror så mycket om oss att vi kan arrangera vilken låt som helt, men detta blir svårt.

Nu ska vi prova kläder,repa mm. Ingen vila, nu gäller det att fånga varje minut.

Välkomna ska ni vara alla kära vänner att dansa till oss och till en fantastisk kväll i Norrköping den 23 oktober.

Ett begränsat antal dans och matbiljetter finns att köpa via oss.
Anmäl intresse via mail.

info@sweetshots.se

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kakan;) Mon, October 18, 2010 23:01:07

Satan i gatan vad det svängde i lördags! Ni vet verkligen hur man levererar bra musik och bjuder på härligt scen framträdande. På lördag (21 oktober) kommer svenska folket åter igen få höra er leverera musik av klass!

Posted by Jonas Mon, October 18, 2010 12:41:43

Klart ni fixar den låten också. Kram på er och lycka till på lördag =)